Fantasier

 

Her kan du læse et uddrag af Mistress' fantasier. 

NOVICE SLAVEN

Jeg nyder i den grad Novicer! At være den første, tage jomfrudommen - det tænder mig! Novicen kommer ind af døren og er tydeligt rystende nervøs. Det fornøjer mig at bede ham smide tøjet, mens jeg ser ham an og han føler sig meget forlegen ved at stå der midt på gulvet i al sin forlegenhed. Jeg kommanderer ham ned på knæ med håndfladerne opad, hvorefter jeg træder på dem. De er svedige, så jeg beder ham slikke mine støvlesåler rene. I hans begejstring drypper han på gulvet. Også det beder jeg ham slikke op. Jeg kommanderer ham hen på sengen og binder ham fast som et x med spredte arme og ben. Nu ligger han der og er helt forsvarsløs, men hans hjerte galloperer derudaf. Et par lussinger får ham til at køle lidt at og acceptere situationen og for at lade prikken lande over i'et, spytter jeg på ham og lader ham vide, at der ingen vej er tilbage!

Jeg stiller mig over sengen, lader ham studere og fokusere på min krop, mens jeg træder på han pik, lader snudeskaftet komme ned mellem ballerne på ham, hvor det hver gang giver et sæt i hans krop. Jeg demonstrerer min magt ved at køre støvlen op i hans ansigt og ind i hans mund, mens jeg samtidig spytter på ham og træder ham i ansigtet. Jeg forlader ham og efterlader ham liggende med spørgsmålet om, hvornår jeg kommer tilbage - om jeg kommer tilbage og hvad der så skal ske. Efter nogen tid kan jeg se han reagerer, da han kan høre mine høje hæle over gulvet. Det giver genlyd i det store Domicil og for hvert et klik rejser hans pik sig. Jeg binder hans pik og nosser, ikke for stramt, men nok til at han kan mærke snoren. Jeg tager et stearinlys frem og lader stearinen dryppe ud over hans krop, mens jeg dasker til hans pik lidt hårdere for hver gang, indtil jeg kan høre, han piver og han mener det.

Jeg giver slaven en dildogag i munden. Et redskab, der fungerer som en gag for slaven og som en dildo for mig, så kan jeg sidde på hans ansigt og fornøje mig, mens jeg kan nå hans pik og fortsætte med at skiftevis at straffe og massere den. Sådan fortsætter legen til slaven er lige ved at sprøjte. Dernæst kan jeg gå igang med at undersøge novicens huller. Jeg tager dildogaggen og erstatter den med mine fingre, lader ham bruge tungen og fortæller ham hvordan. Min anden hånd bruger jeg til at pirre slaven mellem ballerne, hans røv bliver forsigtigt undersøgt, men samtidig med at hans åndedrag stiger, bliver han fingerkneppet i begge huller hårdere og hårdere. Engang imellem tager jeg min hånd ud af hans mund og masserer hans pik eller slår til den og pludselig kan han ikke mere og må give efter, men sådan noget skal man jo enten kommanderes til eller få lov til... hvorfor jeg beholder han i et par timer endnu, indtil det endelig lykkedes ham at sprøjte på min kommando og ikke et sekund før!

 
DOMINADUO

Slaven stod bundet på korset, blindfoldet. Det var kun Mistress, som slaven havde set, da han ankom og var blevet klynget til korset af Mistress. Her stod slaven så …. Ladt alene. Pludselig hørte han skridt og mærkede lange negle køre hen over hans brystkasse. Pikken reagerede og et klask sendte den i gulvet igen, hvorpå lyden af Dominaens fodtrin forsvandt. Igen var slaven alene. Han vidste, at Fru Maria, Mistress’ kollega og veninde, også var tilstede i Domicilet, men havde ingen ide om, hvem af de to Dominaer, som havde været i lokalet sammen med ham. Pludselig kom der igen fodtrin. Slaven forsøgte at høre, om det var de samme fodtrin fra før, men var i tvivl. Lyden af stiletterne stoppede og der blev stille. Kun åndedrag kunne høres. Noget rørte hans pik. En pisk … stille, men bestemt og med gode lange mellemrum ramte pisken hans pik, igen og igen. Fodtrinene forsvandt og slaven var alene igen, men der gik ikke længe, så hørte han fodtrín på ny. Han forsøgte at spidse øre. Jo, han var sikker, at det var nogle andre fodtrin denne gang…. Negle kørte hen over slavens krop, et par klemmer blev sat i hans brystvorter og en snor bundet om pikken og pludselig kom der sandelig et par fodtrin mere. Nu var der hele fire hænder på slavens krop. Befamlende og grådige! Slaven blev løst og beordret på knæ af en fremmed stemme, som måtte være fruens! En skøn drilsk lys klang!  Slavens hoved blev nu fastholdt og mast ind i et par bløde runde kvindeballer.”Vi leger gæt en røv” sagde Mistress grinende. ”Gæt nu, slave” sagde Fruen. Således skiftede de to Dominaer til at mase slavens hoved helt ind i deres hver isærs skønne bagdele og slaven skulle så gætte, hvem af de to Dominaer bagdelen tilhørte, til stor morskab for de to Dominaer. Herefter blev slavens blindfold fjernet. Slaven blev ført til gynækologstolen og hver Domina iførte sig en strapon. Først gik Dominaernes fingre på opdagelse i slavehullet, enkeltvis og samtidig. Tanken om at begge Dominaer havde fingre i slaven, tændte slaven voldsomt, men slaven kunne ikke se og han forsøgte at kigge ned på Dominaernes hænder og finde rundt i hvem der gjorde hvad. ”Kig op” befalede Mistress. ”Se da i spejlet i loftet istedet for at ligge der. Du ender jo med at få hold i nakken på den måde” …. I loftet var der frit udsyn og slaven kunne nu følge med i, at to Dominaer havde hver deres finger oppe i slaven og fingerkneppede ham grundigt. På  skift tog dominaerne ham i slavens slavehul med hver deres strapon, skiftedes til at kneppe ham, forskellige strapons,  forskelligt tempo, dybde og hårdhed. Dominaerne begyndte at malke slavens pik, på skift, så samtidig. Den ene legede med slavens kugler, mens den anden malkede slavepikken ….umuligt for slaven at undslippe en orgasme!

 

SLAVEOPDRAGELSE

En slave er et redskab og et legetøj for mig! Jeg dresserer et redskab til mange ting, f.eks. at være den perfekte undersåt, tjener, butler og maid. Hårde straffe er uhyre effektive midler til at få en slave til at huske og efterkomme mine ønsker og krav.

Min slave varetager praktiske gøremål og agerer som min undersåt og tjenestefolk. Han løber ærinder og handler ind og denne dag var det sådan, at hver gang slaven kom tilbage med de ønskede indkøb, sendte jeg ham af sted igen efter nye varer. Jeg elsker at se frustrationen over min udnyttelse i slavers ansigt, så af sted igen!!  Efter tredje gang spurgte slaven, om Mistress nu havde husket det hele? Rigtigt dumt... en slave stiller ikke spørgsmål til mine beslutninger! Så af sted igen til supermarkedet med et par klemmer i hver brystvorte. Da han kom tilbage, fik han mange pisk, mens jeg mindede ham om ikke at betvivle mine beslutninger. Derefter kunne han gå turen til supermarkedet endnu en gang med friske og smertende mærker efter pisken på ryg og røv.  Da slaven var færdig med sine ture til butikken, troede han, at han skulle belønnes. Han knæler foran mig og håber på min gunst. Jeg klapper ham på hovedet og lader en lussing tilfalde hans kind, før jeg beordrer ham til at klare en opvask og derefter gøre toilettet rent. Adlyder han ikke straks, må han naturligvis igen føle pisken.

Når min slave er færdig med alt det praktiske arbejde, som jeg har brugt ham til, lukker jeg ham ind i fangecellen. Der kan han så vente og tænke på og fantasere om sin Mistress. Imens har jeg andre gøremål, hvor jeg ikke ønsker at blive forstyrret af hans nærvær. Dog må slaven ikke lege med sig selv og hvis fantasierne skulle løbe løbsk, monteres et kyskhedsbælte, inden jeg forlader ham. Tager jeg ham ud af cellen, er det kun for at bruge ham til at gøre rent efter min leg med andre slaver. Min slave er en tænkende slave og fokuserer 100% på Mistress! Dumme spørgsmål, eller mangel på tankevirksomhed, straffes hårdt. Forsøger slaven samtale, mindes han om min strenge disciplin og der monteres en gag, så stor som mulig. Glemmer slaven sine gøremål, skal han straffes med den genstand, som han har glemt og jeg vil sørge for, han aldrig glemmer det igen! Denne gang var det  et stearin-bloklys han havde glemt, måske i håb, om at skulle mærke varme pirrende dråber på sin slavekrop ... i stedet spændte jeg ham fast i vådrummet og slukkede alle Domicilets stearin-bloklys på hans krop, hvorefter jeg kølede ned med iskoldt vand. Derefter ryger han i cellen igen, indtil jeg har brug for ham. 

Om aftenen tager jeg slaven ud og beder ham ordne mine fødder. De skal bades, masseres og neglene lakeres i rødt som sædvanlig. Mens lakeringen tørrer og jeg spiser min aftensmad, som slaven har serveret, sættes slaven til gøre det sidste af Domicilet rent. Jeg afbryder ham og meddeler, at jeg er færdig med aftensmaden og mine negle er tørre. Nu låser jeg hans kyskhedsbælte op og lader han spille pik ud over mine fødder, hvorefter han gør mine fødder rene igen med sin tunge. Hver en dråbe skal fjernes og tilsidst skal han åbne munden, så jeg kan tjekke, at han har slugt det hele! Jeg befaler ham at gøre mit bad klar og han får lov at sæbe min krop ind og vaske mit hår, hvorefter han skal tørre min krop med et varmt håndklæde. Da jeg har fået tøj på, beder jeg slaven knæle og fjerner hans halsbånd. Igen monteres kyskhedsbæltet og han sendes ud af døren.

 

SLAVESAMMENFØRING

Jeg er blevet kontaktet af en slave. Vi kalder ham xx i denne fantasi. Jeg havde set slave xx hyppigt gennem flere måneder. Længe havde jeg ladet ham ”danse om den varme grød”. Med vilje havde jeg ladet seancerne centrere om oralt og analt misbrug. De seneste par gange var det vist endt i en regulær slavevoldtægt, men han nød det og ligeså gjorde jeg! Længe før ham selv, havde jeg set, hvad hans inderste fantasier bød ham og langsomt havde jeg lokket det frem i hans sind. Når han var allermest liderlig, tog de virkelig form. Slaven ville gerne prøve rigtige slavepikke, skrev han ….og det skulle han få! Han gjorde, som så mange andre i samme situation, et stort nummer ud af at fortælle mig, at han på ingen både var blevet biseksuel, men han vidste hvor meget, at jeg ville nyde slavesammenføring - og ville please Mistress. Han behøvede ikke forklare mig alt det her og finde på undskyldninger - langt de fleste, som er til slavesammenføring eller har fantasier herom, er ikke biseksuelle, men det er det ydmygende aspekt i dét. Det at blive brugt og misbrugt til noget så ”forbudt” af sin Mistress! Jeg skrev tilbage på e-mail om min forståelse for slaven og hans lyster og slaven blev mere rolig og tryg.

Jeg bruger helst to af mine faste slaver til sammenføring. Disse to er trænet til formålet. De er veludrustede, slanke og er i deres bedste alder. De både kan og vil. Dermed sikrer jeg både mig selv og slaven en god oplevelse. Yderligere så sendes disse to (ligesom alle mine andre slaver og Mistress selv selvfølgelig) til tjek for kønssygdomme hver 3 måned, så skulle kondomet svigte på den ene eller anden måde, ;) så er vi alle alligevel rimelig sikre. At få en aftale med os alle fire i stand tog lidt tid, men da dagen endelig oprandt, var vi alle meget spændte. Mine to slaver ankom en times tid før. Nok er de veltrænede, men de skal lige i rette mindset inden legen kan begynde og kort før slavens ankomst stod de bundet ved siden af hinanden, blindfoldet og med to meget stive slavepikke, klar og spændte på at yde for deres Mistress. Slaven xx ankom og vanen tro, sendte jeg ham i bad. Derefter knælede han og kyssede mine fødder. Jeg satte fod og håndmanchetter på slave xx, et halsbånd og en kæde i halsbåndet og bad ham så kravle efter mig og ikke fjerne blikket fra min røv. En nem opgave for slave xx, men pludselig, så var slaven foran de to slaver, som stod bundet og klar med deres pikke. Jeg greb hans ansigt og fjernede min røv, så han kunne se de to pikke. Jeg greb fat i hans hår med den ene hånd og hans kæbe med den anden, tvang hans hoved helt tæt på først den ene og så den anden slavepik. Jeg fjernede hånden fra slave xx’s kæbe og begyndte at lege med den ene slavepik, stadig med slave xx’s ansigt helt tæt på. Han skulle ikke gå glip af detaljer. Slavens pik dryppede lidt og jeg tørrede min hånd af på slave xx’s kind. Jeg bad derefter slave xx om at lægge sig på knæ og med hovedet i gulvet. Jeg bagbandt hans arme og hentede så en mundåbner. Med sålen af min lårlange støvle indikerede jeg til slave xx, at han skulle lægge den ene kind på gulvet, mens at jeg hvilede min støvle på den anden. ”Kig op slave xx”, befalede jeg, da jeg gik i gang med at lege med de to stive slavepikke”. Hver gang de dryppede lidt, tørrede jeg det enten af i slave xx's kind eller gav ham det i munden. Han kunne intet gøre. Mundåbneren havde sin effekt. Han kunne kun ligge og tage imod og kigge på. Jeg satte mig på slave xx’s kind med min bagdel og fulde vægt, så hans ansigt var blev mast ned i gulvet og fortsatte med at lege med de to slaver, som stønnede og det havde sin helt tydelige effekt på alle 3 slaver, som var ved at sprænge! Jeg rejste mig og tog fat i håret på slave xx. ”Op på knæ”. Jeg tog en strapon på og lod den glide hen over de to slavepikke, legede med dem med min gummipik og sørgede hele tiden for at slave xx’s ansigt var blot fra få cm fra pikkene. Derefter tog jeg slave xx’s mundåbner ud og stak gummipikken i hans mund og kneppede ham oralt. Igen tog jeg et kraftigt tag i håret og indikerede, uden ord, men ved fysisk overtag, at han skulle lægge hovedet i gulvet og her lå slave xx så på knæ med røven i vejret og tog meget begejstrede slavepikke over sig. Jeg tog slavernes blindfold af og lod min strapon lege med slave xx’s slavehul. Langsomt, legende og drillende, gjorde jeg ham klar og lod ham tigge efter min gummipik. Jeg stak pikken i ham og varmede ham forsigtigt op, blidt og ikke dybt, så trak jeg mig ud. Slave xx var vant til at få det hårdt, så han nærmest tiggede efter mere, men i stedet, så hev jeg slaven op til en af de stive pikke og første hans mund over den. Slave xx havde ikke set det komme. I sin higen efter mere af min gummipik, havde han glemt alt om de to slavepikke, der ventede ham. Hurtigt kom han til sig selv og forsøgte at undslippe. Jeg hev ham tilbage, lagde ham på knæ igen og tog en stor buttplug og satte i hans hul. Han vred sig i smerte, men jeg ignorerede det fuldstændigt, mens jeg løsnede hans arme og lod ham ligge og klynke. Jeg løsnede den ene af mine to slaver og bad ham sætte sig hen på sengen. Her monterede jeg slaven en electro pikring og befalede derefter slave xx hen på knæ på sengen, lige foran slaven. Jeg spredte slave xx’s arme og ben og bandt dem til hjørnerne af sengen. Slave xx monterede jeg ligeledes en elekro pik ring på. Med et hårdt greb om kæbe og hår, førte jeg slave xx’s mund ned over pikken og skruede op for strømmen. Slave xx lærte hurtigt sin lektie. Holdt han en god kontakt til pikken med hele munden, fik han ikke strøm, men slap han, bare en smule, så fik han et ordentligt jag af strøm. Han accepterede situationen og der gik ikke længe, før han nød at ligge der og sutte pik, så meget at han ikke ænsede, da jeg slukkede for strømmen. Jeg hentede den anden slave og stillede ham bag ved slave xx, som lå klar med spredte ben og stiv pik. Jeg pillede buttpluggen ud og begyndte at lege med den stive slavepik på slave xx’s baller. Jeg spillede slavepikken mellem slave xx’s balder, pressede legende og langsomt førte jeg slavepikken ind i slave xx’s hul med mine hænder……

 

KYSKHEDSBÆLTET

Slaven havde skrevet, at han drømte om at prøve et kyskhedsbælte og at Mistress naturligvis skulle bestemme hvordan og hvorledes. Han medbragte sit eget kyskhedsbælte, sådan et lille metalbur.

Mistress har selv kyskhedsbælter, som passer næsten de fleste, men allerbedst er, hvis slaven selv medbringer et, som passer lige netop ham. Jeg begyndte at fortælle slaven om hans nye liv i kyskhedsbæltet, mens jeg kiggede på det medbragte, som slaven havde afleveret til mig, på knæ, naturligvis! Slaven havde derefter, på ordre klædt sig af og sad nu nøgen foran mig, men han havde beholdt sine boxershorts på og forsøgte gemme den yndige bule.

"Se at få den pik slap, så den kan blive låst inde. Ja jeg har godt set den og af med dine underklæder, NU!”. Slaven klædte sig af og jeg gned mine støvler og ben op i hans skridt... "Jeg advarer dig, slave! Se at få den pik slap NU". Ellers gør jeg det for dig!". Jeg vidste, at slaven var til blid pisk og kun til forsigtig anal misbrug. Derfor hentede jeg en pisk med det samme og spændte en strapon på. "Slaven har 2 minutter og så vil Mistress se en slap pik, som er lydig og klar til at blive låst inde! Ellers bliver det pisk og så gennemknepper jeg dig og pisker dig mere, indtil din pik er slap!"

Det lykkedes ham ikke på de to minutter og jeg gjorde det heller ikke let for ham.... så igang med pisken. Først blidt og ret hurtigt hårdere og slaven peb og klynkede. "Hjælper det på slavepikken?", spurgte Mistress og tog fat for at mærke. "Åbenbart ikke nok!" Han fik tre piskeslag mere og stønnede højt og vred sig for at undgå pisken. "Hvis pisk ikke hjælper, så er jeg nødt til at voldtage dig!" Et lille dryp med creme på spidsen af strapon og så voldtog jeg ham med det samme. Slaven hylede op og vred sig, men nu kunne buret komme på.

Det lille metalbur blev låst fast om slavens pik og nosser. "Nu er det slut med at få stiv pik! JEG bestemmer, hvornår den pik bliver sat fri igen og hvornår den skal tømmes!" Jeg legede mere med slaven. Flyttede ham over på sengen og bandt ham. Pirrede ham igen og igen mere og mere... og hans pik prøvede forgæves at rejse sig. Slaven sukkede og stønnede af liderlighed, præcis som Mistress kan lide at se en slave. Slaven blev løsnet med besked på at knæle på gulvet. "Kys mine støvler og vis at du mener det, slave!" ”Du skal opleve, hvad kyskhed betyder. Tag dit tøj på. Du skal ud og handle for mig.” Jeg sendte slaven i en lokal forretning og da han kom retur åbnede jeg døren og tog imod indkøbsposen med handlede varer. Slaven fik lov at knæle og kysse støvler en sidste gang. Men ikke pikken! Den var fortsat låst inde, da jeg tog afsked med slaven. :-) Et par timer efter ringede jeg til slaven og bad ham komme retur, så han kunne blive låst op, så han slap med skrækken. ;)

 

MISTRESS’ FANGE

Slaven ankom til tiden. Han havde lært sin lektie. Forrige gang ankom slaven 3 min. for tidligt til min dør. Det udløste 30 hårde piske slag. Dette var kun en uge siden, så jeg glædede mig til at se, om striberne stadig var der. Jeg havde lagt en stor sort sæk, en seddel og lidt redskaber frem til slaven. På sedlen stod der:

”Hej slave. ;) Tag dit tøj af og læg det i denne sorte sæk. Gå derefter i bad og tag disse 2 manchetter på håndleddene. Ifør dig derefter halsbåndet og dernæst masken. Du skal derefter stille dig i buret og med hængelåsen, så låser du selv buret”.

Jeg kunne se slaven ankomme. Jeg stod og lurede på ham gennem dørspionen, da han læste min seddel kiggede på redskaber og klædte sig af og gik i bad. Da jeg kiggede igen, havde han været i bad, fået det hele på, undtagen masken, som han stod og fumlede med. Han stod med ryggen til, da jeg rev døren op og tog fat i masken og strammede til i masken bagfra. Det gav et sæt i slaven. ”Sikke du står og fumler slave – hvor lang tid kan det tage?!” På få sekunder havde jeg strammet masken, hevet hængelåsen ud af hans hænder, skubbede ham ind i buret på opgangen og låste. Derefter smækkede jeg døren hårdt. Han var nu min fange!

Jeg kiggede igen. Slaven stod med helt stiv pik og timingen var helt rigtig. Det ringede netop nu på døren. Jeg åbnede døren og bad den nyankomne slave komme op af trapperne. Her stod min fange så og strittede med sin slavepik til frit skue og den nyankomne slave kiggede da også lidt, da jeg bød ham indenfor og han skulle passere slaven i buret. Mens den nyankomne var i bad, så bandt jeg fangens nosser med en snor til buret og låste også begge hans håndmanchetter fast til buret. Forsøgte han at rykke sig det mindste, gjorde det ondt! Herefter forsvandt jeg så med slaven, som var færdig med at bade og min fange kunne kun stå bomstille og afvente! Der gik lang tid og slavens hænder begyndte at snurre, men der var intet at gøre – så han var godt ør, da jeg omsider låste hans manchetter op, tog piksnoren af og åbnede buret. Jeg samlede hans hænder og satte en kæde i manchetterne og han fulgte mig helt ind i fangecellen. ”Vend dig rundt slave, så jeg kan se dine striber fra din lærestreg i sidste uge”. Striberne var der endnu. Så tilfredsstillende for Mistress at se. ;) Briksen var slået ud og jeg bad ham lægge sig på ryggen. Hans halsbånd låste jeg fast i en stor kæde, som sidder i væggen. Om fødderne fik han jernmanchetter, som også sad fast til en kæde i væggen af fangecellen. Jeg slukkede lystet og låste døren. Der lå han så forladt i mørket. Igen længe, men så blev lyset tændt og jeg kiggede på ham gennem ruden. Han forsøgte at komme op til ruden, men kunne ikke helt – han stod vel ca. 20 cm. fra ruden og kiggede tiggende, da en solid spytklat ramte ruden og langsomt udviskede Mistress’ smil. Lyset blev slukket igen og slaven satte sig på briksen.

”Læg dig om på ryggen slave!” Slaven fik et chok. Det var Mistress’ stemme, men Mistress var der ikke! Cellen er videoovervåget og Mistress’ stemme kom ud gennem en højtaler placeret i et hjørne af cellen helt oppe ved loftet. Derfor lød den også lidt anderledes, metallisk, men tydelig og letgenkendelig. Som stemmen fra kvindelige fangevogter, der sad i vagtrummet og fra sin stol foran skærmen overvågede alle slaverne i deres celler. Det virkede. Slavens pik var stenhård. Han vidste det ikke, men selv i mørket var han overvåget, men det skulle fangen tidsnok finde ud af, for slaven var så paf, at han ikke formåede af følge Mistress’ ordre.” Du ligger ikke på ryggen slave? – Læg dig så ned på ryggen.” Det lykkedes og slaven lå og strittede med sin pik. Han kunne høre mine skridt og hans øjne var fulde af forventning, da jeg tændte lyset og åbnede døren. Jeg bandt et reb i hans pik og kugler og strammede til. Resten af snoren satte jeg til en krog i loftet, lidt løst – slaven ville stadig kunne komme rundt i cellen, men dog ikke helt hen til døren.Jeg gav fangen en lille dims i hånden med en trykknap på. ”Det her er din panikknap. Hvis du trykker du kun på ved panik eller noget virkelig akut. Når du trykker, så kan jeg høre det, uanset hvor jeg er i Domicilet. Se derhen slave”. Slaven kiggede derhen, hvor Mistress’ finger pegede og så på glasset, som sidder udover muligheden (vrideren) for at åbne døren til fangecellen indefra, ” Slår du den itu, koster det dig 500 kr. Dét er altså ikke bare noget, du gør for sjov, så ved du det”. Slaven nikkede. ”Hvis slaven bliver tørstig, så er der lidt at drikke her” sagde jeg. Jeg tog trusserne af, selvom min læderkjole var temmelig kort og i den hundeskål, som stod i hjørnet af fangecellen, satte jeg mig henover og tissede. ”Det er det eneste, som du får at drikke og det smager ikke så godt, når det er koldt, så jeg vil anbefale, at du slukker din tørst i tide! Skal du tisse, så er der en spand her” og med disse ord rakte jeg en metalspand med hank til slaven og låste cellen og forsvandt og lod lyset være tændt.

På overvågningen kunne jeg se, at slaven skævede til skålen fyldt med mit pis. ” Find mine trusser slave” sagde jeg gennem højtaleren. ”Duft til dem”. Slaven var lynhurtig og hans begejstring var tydelig, da han lå der med trusserne i den ene hånd og hans pik i den anden. ” Stop med at spille den liderlige beskidte pik og drik op i stedet dit slavesvin” Slaven skævede igen hen på hundeskålen ” Drik sagde jeg – på knæ!” Slaven rejste sig og satte sig på knæ og drak modvilligt. ”Så slikker du det sidste op, slave! ” Yndigt så det nu ud, som han lå der på alle fire og slikkede hundeskålen ren for de sidste dråber af Mistress’ pis. Derefter lagde han sig op på briksen igen. ”Må jeg dufte trusserne igen ” spurgte han, men jeg hørte det ikke – jeg havde slukket for lyden til cellen. Da jeg igen så på min fange i overvågningskameraet, var slaven igen i gang med at dufte mine trusser og spille pik. ”Slip den liderlige pik”. Mistress stemme var nu høj, gennemtrængende og bulrede ud fra højtaleren i den lille celle! ”Jamen du svarede ikke”, sagde slaven og denne gang hørte jeg ham! Jeg gik hen til fangecellen og åbnede døren og slaven slog flovt øjnene i gulvet. ”Hvis jeg ikke svarede, så skal du intet foretage dig. Er det forstået?!”, sagde jeg og stak slaven fem hårde lussinger. Jeg bandt nu hans arme over hans hoved og til endnu et par kæder, som også er monteret i fangecellens vægge og smed mine trusser over hans næse. Snoren i loftet, som var forbundet til slavens pik og nosser, strammede jeg så meget, at han klynkede og forsøgte at lave en bue med underlivet, således at rebet ikke strakte så meget i nosserne. Døren smækkede og uden et ord, var jeg væk igen! Lyset blev nu slukket.

Der gik lang tid, før jeg igen åbnede døren og bandt slavens arme op. Snoren lod jeg være, men løsnede den om pikroden, blot en smule. Nu ville jeg gerne have, at der kom blod til pikken. Igen låste jeg døren og forsvandt, slaven lå længe alene i mørket før jeg gennem højtalerne gav ham ordrer på at spille sin slavepik. Hna skulle spille den indtil den var helt stiv, lige lidt mere eller lidt hårdere, dufte og smage mine trusser. Jeg stoppede ham, bad ham spille sin pik langsommere, stoppede ham igen. Så bad jeg ham spille sin slavepik hårdere, hurtigere eller slet ikke….slå på sin pik, mase hårdt om sine kugler ….stoppede ham igen, fik ham til at spille sin pik i mine trusser …. Nu kunne slaven ikke mere og han kom, svinede mine trusser til med hans slavesperm. Jeg låste døren op. Fjernede slavens maske og lagde mine trusser over hans hoved. ”Se nu det svineri, du har lavet dit liderlige svin”. Jeg kørte mine trusser og slavens sperm rundt i fangens ansigt. Derefter stillede jeg mig med spredte ben hen over slaven og pissede ham i ansigtet og sådan forlod jeg min fange og låste døren påny ……

 

SPANKING

Slaven havde tilbudt sig til spanking. Denne slave havde længe tigget om ekstra hård behandling. Når slaver siger sådan, spørger jeg altid ind til, hvor meget de kan tåle. "Hård spanking" har ikke den samme betydning fra slave til slave og derfor er det vigtigt, at jeg ved, hvor hårdt jeg kan gå til ham. Men denne slave påstod, at han kunne tåle det hele. Ok, så skulle han få en lærestreg!

Jeg fikserede hans arme og ben, så han stod med ansigtet ind mod korset. Hans balder, lår og ryg blev varmet op med en halvblød pisk. Derefter en lidt hårdere pisk, stadig med mange brede læderstrimler. Jeg slog hårdere, men stadig med blødt håndled og koncentrerede mig efterhånden kun om hans balder og lår, skiftevis 10-12 slag på balderne og samme antal på lårene. Slaven stønnede. "Piver slaven allerede?," spurgte jeg. Han påstod, det var dejligt og takkede Mistress. Jeg tog en tynd lædersnor og bandt hans pik og nosser hårdt og stramt op. Nu peb han. Jeg hånede ham og tog hårdt fat i hans hovede, så jeg kunne spytte ham i ansigtet. Han blev meget overrasket. Det elsker jeg.

Ny pisk.....denne gang med lidt tyndere og hårdere strimler og knap så mange af dem. Han mærkede straks forskellen, kunne jeg se. Slaven kom op på tæerne og det er et sikkert tegn på smerte. Jeg fik lavet pæne tydelige striber på begge slavens balder.

Jeg skiftede pisk til en med hårde kantede læderstrimler og piskede slavens balder. Nu meget præcist og hårdere i håndleddet og for hver femte slag, slog jeg virkelig til, så slaven røg helt op på tæerne og hans krop rystede. De tydelige striber hævede og hans balder var meget varme. Han fik 30 slag og da han begyndte at jamre sig, fik han gaggen i munden og derefter tog jeg spanskrøret frem. Han fik 5 hårde nådesløse slag. Den misbrugte hævede hud bristede og blodet kom frem. Han stønnede og rystede over det hele. Jeg bandt slaven op, så arme og ben nu var frie, tog gaggen ud og bad ham vende sig, så han havde ryggen ind mod korset og bad ham spille pik. Men da slaven var lige ved at sprøjte, bad jeg ham stoppe og lod spanskrøret danse henover hans pik i stedet. Sådan fortsatte jeg mange gange og kunne føre slaven både gennem stor smerte og stor lyst. Til sidst rystede slaven endnu mere og hans orgasme kom, mens spanskrøret dansede løs på pikken af ham. Slaven gik i knæ af smerte, udløsning og udmattelse på én gang. Det var lige præcis, hvad Mistress ville opnå. Egentlig havde jeg lyst til at piske ham en sidste gang med 5 slag, så han kunne vise sin taknemmelighed. Men han slap med at kysse mine støvler.

SLAVETEST

At teste en erfaren slave med masochistiske egenskaber.

Jeg lader gløden af min cigaret glide ned over slavens brystvorter og jeg kan øjeblikkeligt lugte de brændte hår. Slaven står med spredte ben på gulvet foran mig... Jeg holder cigaretten lige under nosserne og hvisker til slaven, at han nu skal knæle og slukke cigaretten.. jo længere tid han kan holde nosserne mod cigaretten, desto større chance har han for at blive min slave. Det er dejligt at se slaven pine sig selv for min skyld. Det bliver dog ikke til så meget, syntes jeg. Derfor mister jeg tålmodigheden og slukker brutalt cigaretten på slavens nosser! Befaler ham derefter ned på knæ. Jeg kigger slaven i øjnene for at se hans taknemlighed og reaktion. Jeg vurderer vores tavse kommunikation og kemi, mens jeg sætter to meget hårde små metalklemmer i hver brystvorte. Det takker slaven for, men en syngende lussing rammer straks hans kind. Jeg skal kunne høre, han virkelig mener det!

Ned med hovedet, hvor det hører hjemme: På gulvet. Hårde pisk rammer hans bagdel og han får et ordentligt los over låret, så benene er ved at forsvinde under ham. Straks tager jeg fat i slavens halsbånd og trækker hans hoved op fra gulvet, ser ham igen i øjnene og slavens udtryk begynder at blive, som det skal være. Ydmygt og taknemmeligt. Jeg læser slavens inderste ønsker og jeg ved allerede nu, at han er min! Nu presser jeg igen slavens hoved ned i gulvet og hiver derefter hans bagdel lidt højere op; Nu skal han have pisk og et tak skal lyde for hver slag! Først med spanskrør: 25 slag – det kan enten være på ballerne, håndfladerne, under fødderne eller andre steder efter slavens eget valg.

Når spanskrøret er brugt, skal slaven have slag med en padle. For at jeg ikke skal blive træt, inden røven er ordentlig rød, må han selv give sig 100 slag på hver røvballe som opvarmning. Jeg skal kunne høre slagene tydeligt, ellers tæller det ikke! Slaven gør det godt. Han har indset, at hvis han ikke slår hårdt nok, kommer det til at gøre ekstra ondt. Når ballerne er varmet op, så tager jeg over. Jeg slår hårdt og skifter fra den ene balle til den anden og stopper først, når ballerne er højrøde og brænder. Jeg beder slaven rejse sig og gå hen til korset, hvor jeg binder ham fast med vidt spredte ben, så jeg er sikker på, han vil kunne mærke mælkesyren efter et stykke tid. Ridepisken tages i brug og nosser og pik får nogle slag! Slaven får et tændt stearinlys i munden og han skal bide for at holde det fast. Jeg placerer lyset, så stearinen drypper ned på pikken, mens jeg fortsætter med at straffe hans pik med ridepisken. Det er dejligt! Jeg fjerner klemmerne fra brystvorterne og lader blodet strømme til - blot for at fortsætte slagene med ridepisken på de nu meget ømme brystvorter.

Nu flytter jeg slaven og han ligger på gulvet foran en bænk, som jeg sætter mig på. Præcist sørger jeg for, at hans mund er lige under bænkens kant, for nu skal jeg nemlig tisse. Men mine dråber gør man sig fortjent til. Jeg har stadig ridepisken og kan nå hans pik og nosser med den. Så, hvis slaven ikke krymper sig sammen efter slaget, belønnes han med et par dråber og sådan fortsætter legen, indtil min blære er tom og slaven pik og nosser meget blå! Jeg sætter mine støvler på hans brystkasse, med hælene præcist på brystvorterne og sørger for at rykke mig lidt, så jeg lige kan ane, der går hul på huden. Jeg spritter hans brystvorter af og nyder slavens svidende smerte. Med det samme sætter jeg nåle i hans brystvorter!

Derefter hiver jeg slaven ind i rummet med hejseværket. Jeg sætter japanske klemmer fast omkring nålene i hver brystvorte, så de har godt fat i hele brystvorten. Det er den type klemmer, som bliver strammere jo mere man hiver i dem... Jeg sætter metalkæder i klemmerne og sætter kæderne fast i krogen til hejseværket. Så hejser jeg op. Helt op, indtil kun slavens tæer rører gulvet! Nu er det sjovt at puffe lidt slaven for at få ham ud af balance.

Nu kan jeg mærke, at jeg har slaven der, hvor jeg vil have ham. Fuldstændig fokuseret på mig, som hans Gudinde og den smerte, jeg nyder at påføre ham. Jeg går lidt ind og ud af rummet, mens jeg hejser lidt op og ned. Mens slaven hænger i brystvorterne, sætter jeg en mundåbner ind i slavens mund, så han ikke kan lukke munden. Herefter finder jeg en tang og tager fat i tungen med tangen, hiver tungen længere ud og overvejer, om jeg skal stikke en nål igennem tungen eller ej? Panikken breder sig i slavens øjne – jeg asker i stedet min cigaret i slavens mund, nu da den er åben og tilgængelig. Spyttet begynder at løbe ned af slaven og blande sig med blodet fra brystvorterne, fordi han ikke kan synke på grund af klemmerne i tungen. Det er skønt! Jeg står lige og nyder synet lidt og tager lidt billeder - Med det samme jeg løsner slaven fra ophænget, falder han sammen på gulvet.....

 

YDMYGELSE

Bizarslaver gøres til brugsgenstande.

Jeg har på forhånd befalet slaven af klæde sig af ude på trappen til domicilet og først ringe på, når han er nøgen. Derefter skal han lægge sig på knæ med røven i vejret. Når jeg lukker op, hilser han pænt ved at kysse mine støvler. Først da lader jeg slaven kravle ind i domicilet. Jeg vil underholdes, så jeg befaler slaven at tage lange højhælede støvler på og iføre sig en kort kjole, som han selv må vælge fra tøjstativet, så jeg samtidig kan se, om han har god smag. Jeg får slaven til at gå model frem og tilbage foran mig. Det ser altid sjovt ud, når slaver går i høje hæle. Jeg vil også have lidt ydmyg fremvisning og derfor skal slaven på knæ, vise mig sin røv, sprede ballerne og lade en finger eller to glide ind i røvhullet. Måske finder jeg en dildo frem til ham. Op igen, gå frem og tilbage med dildoen i røven og til sidst ligge på knæ med røven i vejret, mens han ydmyget må kneppe sig selv.

Det ringer på døren. Jeg ved, det er min veninde og jeg beder slaven gå ud og åbne og kravle efter hende, som hun går gennem Domicilet. Sikke et syn! Min veninde sætter sig i sofaen, mens jeg spænder slaven fast til bollebænken. Der monteres en plug i hans mund og en i hans røv, mens vi begge tager strapon-bælter på og så kan vi ellers fornøje os med slaven præcis, som vi lyster og med hvilket hul, vi lyster. Når et hul ikke er i brug, sættes pluggen i igen. Sådan skifter vi lidt..

Efter den tur er slaven tørstig og godt brugt fjernes hans plugs og jeg løsner ham, mens han vaklende forsøger at finde fodfæste. Slaven var altså tørstig? Han nikker og vi følger ham ud på toilettet, hvor han kan slukke sin tørst i wckummen, mens vi grinende ser til. Derefter bliver slaven placeret under spisebordet, som vores gulvtæppe (som vi træder på), mens vi indtager en hyggelig middag, som slaven naturligvis har dækket op til. Rester af maden tilfalder under middagen "gulvtæppet" og efterfølgende skal han, som en anden hund, slikke vores tallerkener rene. Min veninde har taget dessert med. En stor lagkage, men ingen af os er sultne og alligevel vil vi gerne smage på kagen. Derfor smager vi og tygger, men i stedet for at synke, spytter vi gennemtygget kage ud i slavens åbne mund. Han knæler og tager imod alt med vidt åben mund. Når vi ikke gider smage mere, beder jeg slaven lægge sig på alle fire, sætter kagen på ryggen af ham og fortæller ham, at han skal kravle ind i Domicilets store rum med kagen på ryggen og vente der, mens jeg følger min veninde til døren. Da jeg kommer ind igen, sætter jeg kagen på gulvet og presser slavens hovede ned i kagen og tværer hans ansigt rundt. Da jeg er færdig med min morskab, er halvdelen af kagen i slavens ansigt - resten er på gulvet. Så jeg befaler slaven at fjerne det sidste fra gulvet med tungen. Det lykkes ham ikke, så i stedet binder jeg ham på knæ med spredte ben og mens han får "skældud", fylder jeg hans røv med de sidste kagerester fra gulvet.

Derefter følges slaven ned i Domicilets sygeplejerum, hvor jeg monterer kæder, der fikserer ham. De næste timer er han intet andet end en del af inventaret. Han duer ikke til andet. Efter et par timer får han lidt wcpapir han kan tørre kage væk med og han bliver smidt ud, som den engangsfornøjelse han var.

 

LUDERSLAVEN

Jeg er blevet kontaktet af en ægte luderslave, som gerne ville opdrages og behandles som en lille beskidt en af slagsen og også opleve en brutal voldtægtsseance, gerne med andre bifile slaver.

Da luderslaven ankommer til Domicilet, viser jeg den ind i tøserummet og beder den iklæde sig som en stereotyp gadeluder. Da jeg kommer tilbage har luderen ganske rigtigt klædt sig i det allermest usmagelige, man kan finde at sammensætte: hvide stiletter, rødt strømpebånd, pink nederdel, blå skjorte og blond paryk. Jeg sætter luderen på stolen foran spejlet og binder den til stolen. Selv har jeg sat mig på sminkebordet med støvlespidsen mellem luderens ben, så jeg kan sidde og vippe og fornemme hans erektion. Jeg maler en stor rød mund midt i luderens ansigt og spytter den i ansigtet, mens jeg fortæller, hvor klam en luder jeg har foran mig og hvad jeg bruger sådanne nogle små luderslaver til. Derefter smører jeg den nymalede læbestift ud i luderens ansigt, flytter mig fra bordet og tvinger den til at glo på sig selv i spejlet. Hvordan skal et så ynkeligt et syn kunne tjene penge? – ”Kunder knepper ikke af medlidenhed", men det gør jeg heldigvis!

Jeg smider luderslaven ned på sengen og tager en strapon på, lader luderen mærke den og gnider min strapon op af luderens inderlår, samtidig med at mine fingre går på opdagelse under dens nederdel. Jeg piller dens trusser ned om knæene og derefter indtager jeg luderhullet forsigtigt med mine fingre - ganske forsigtigt, kun for straks at vække den luderting af nydelsen ved at smide den op af væggen og befale den at sprede benene. Så planter jeg min næve i luderens mund og flere fingre i dens røv. Hårdt og brutalt bliver den både finger- og nævekneppet i røv og mund! Jeg er ligeglad, om det gør ondt... Langsomt trækker jeg min hånd ud af luderslavens mund. Hånden er fuldstændig tilsølet af savl og jeg lader hånden svirpe over luderens ene kind i en voldsom lussing, mens jeg samtidig sætter mit knæ mod dens skridt og presser opad.

Luderen står helt stiv, som en statue og lader mig knappe skjorten op, så luderbrysterne er blottede og til fri afbenyttelse og jeg kan hive, nive og straffe de liderlige luderbryster. Jeg presser luderen i knæ og begynder at mundkneppe den. Luderen både savler og hiver efter vejret, mens jeg fortæller, hvor klam den er, når den sidder der på knæ og bliver kneppet i munden. Med alt det ulækre savleri, kan den jo ikke sælges! Luderen må lære at blive mundkneppet ordentligt! Jeg tager fat om halsen på luderslaven og smider den hen på sengen igen. Lader den vide, hvilket udueligt mundhul den er, mens jeg fortsat har fat om halsen som i et rigtigt kvælertag og tvinger luderen til at blive mundkneppet, bare endnu hårdere nu!

Luderen begynder at gøre modstand, så jeg smider den om på maven, hiver den op på knæ med røven øverst og binder hænderne til dens lår. Nu er luderen ude af stand til at bevæge sig. Maksimalt kan den trille halvt om på siden, hvilket ikke ville ødelægge mine planer for at give denne lille møgluder en ubarmhjertig og brutal tur med min strapon! Uden glidecreme eller anden smørelse banker jeg min strapon brutalt op i luderslavens hul og den klynker irriterende skingert!! Jeg finder en plastikpose frem, som luderen får om hovedet, så skrigene ikke er så gennemtrængende og jeg sætter en snor fast om halsen, så posen holder tæt. Jeg fortsætter med at kneppe luderslaven, mens jeg fortæller, hvordan dens brugte luderhul må føles. Luderen bliver febrilsk. Den tror nu for alvor på, den ikke kan få luft. ”Det er fandme ynkeligt!”, råber jeg. ”Tænk sig, at sådan en lille møgso tror, jeg ville gøre en ende på det, før jeg er færdig!” Igen tager jeg fat om halsen på luderen og trækker min strapon ud af hullet. Nu placerer jeg mig på luderens brystkasse, mens jeg propper min strapon ind i luderens mund - stadig med plastikposen på, sådan at luderen vil fatte at trække vejret gennem næsen og de to huller, jeg har lavet i plastikposen netop til formålet.

Endelig forstår luderen at trække vejret gennem posen og jeg kan igen begynde at kneppe luderhullet. Og det gør jeg, til det begynder at svulme op og blive ømt og jeg kan mærke at både luder og hul har overgivet sig totalt. Da jeg syntes luderslaven er brugt nok og hullet er tilpas hævet at se på, sparker jeg til den, så den vælter om på siden. Jeg binder hænderne op og lægger luderen på ryggen, stadig med plastikposen om hovedet. Jeg sætter en stor plug i det ømme luderhul, mens jeg fortæller, hvor skønt sådan et misbrugt luderhul ser ud! Derefter tisser jeg på luderens krop og lader den vide, hvilket brugt stort hul den er - jeg standser strålen lige før luderens ansigt og så pisser jeg luderen i hovedet også. Uden på plasticposen, men river nu hul i plasticposen lige ved luderens mund og sætter mig på luderens ansigt - og mens jeg tømmer mig selv for de sidste dråber, jeg har i mig, tømmer jeg også luderen for sperm!

Luderen ligger nu helt færdig og brugt. Den har fået lov at vende sig om på maven og sunde sig lidt. Jeg aer luderen på kinden og fortæller, hvor en god lille luder, den har været. Nu fjerner jeg forsigtigt den store plug og det er tydeligt at høre, luderen er rigtig øm. Det er dejligt at konstatere! Bedst som luderen tror, det hele er overstået og føler sig gennembrugt, lykkelig og tilfreds, binder jeg den med spredte arme og ben på sengen, blindfolder og knebler den, hvorefter jeg sender mine slaver ind i rummet for at voldtage luderslaven på skift. Uden nåde. De bare knepper løs alt, hvad de kan!!

 

STRENG DRESSUR

I hånden har jeg tøjlerne til bidslet, som sidder i munden på slaven. Han skal dresseres til at være en Ponyslave. Med et ryk i tøjlerne giver jeg signal til at ponyslaven skal stoppe op. Jeg sætter en plug i ham, en af den slags med hale på, så han nu er en rigtig ponyslave og jeg giver ham tegn til at begynde at bevæge sig rundt. Jeg kigger på hans bevægelser og bedømmer hans smidighed i bevægelserne og jeg kigger på slavens fysik og evner. Slaven skal lære, at han skal adlyde de signaler, jeg giver. Men indtil slaven har lært de små usynlige signaler, så skal der mere håndfaste og hårdt slående kommandoer til. Så i den anden hånd holder jeg den lange longepisk. Jeg lader den svirpe igennem luften og den rammer præcist på flanken af slaven. Så ved han at han skal lytte og bevæge sig.

Først i dressuren gælder det om at skabe tillid. Derfor bruger jeg kun pisken, når det er fortjent på grund af manglende forståelse af øvelserne. Derefter rører jeg stille og roligt med blid hånd venligt ved ponyslaven overalt på kroppen uden nogen reaktioner fra slaven. Han må ikke flytte sig, slå med hovedet, løfte ben eller rykke tilbage. Herefter skal slaven flytte sig fremad, baglæns, sidelæns, rundt, ned- eller opad alt afhængigt af trykket fra ridepisken eller bidslet.

Jeg kan se at ponyslaven viser accept og fremskridt og først derefter får han fri. Jeg giver ham en gulerod til at gumle på, mens jeg sadler ham af og spuler ham ren for sved med koldt vand. Næste gang skal ponyslaven tilrides!

 

TØSESLAVEN

Præcis til den aftalte tid ringede slaven på. Jeg åbnede døren og der stod en tøseslave i høje stiletter, strømper, hofteholder og en ekstrem kort nederdel. Overlegent kiggede jeg vurderende op og ned af tøseslaven, som havde gjort sit bedste med makeup og læbestift og en blond paryk. Forudgående korrespondancer med slaven havde givet mig indblik i hans mørke fantasier. Slaven ville gerne prøve at være en rigtig tøs. Ikke noget pjat og ikke kun en leg, men en rigtig tøs. I mine svar til slaven havde jeg advaret ham på forhånd…! Jeg ville bruge og misbruge ham -hvor længe kan jeg aldrig sige på forhånd. Han skulle opleve at være en rigtig tøs på Mine præmisser og så ville jeg sørge for alt, men det betød at slaven ikke ville kunne sige fra midt i det hele. Nu var han her så, tøseslaven. Jeg blev stående lige foran ham med hænderne i siden og min strapondildo pegende direkte på ham! Han var nervøs og det tændte mig kun endnu mere.

Tøseslaven blev bundet fast med røven opad og fik en plug i munden. "Nu skal du kneppes," sagde jeg til ham. "En rigtig tøs, skal kneppes ordentligt. Kan du ikke klare det, så bliver det en meget kort aften!" Lidt glidecreme på og så begyndte jeg at kneppe tøseslaven, lidt forsigtigt med min strapon. Jeg elsker at bruge strapon!! Tøseslaven var stram, så jeg varmede ham lidt op, før jeg kneppede ham, mens jeg gjorde ham opmærksom på hans pligter fra nu af: "Det vigtigste er, at tøsen fra nu af er ekstremt villig og lydig". Han bekræftede og tog villigt imod mere, da jeg straks kneppede lidt dybere. Tøseslaven nød det ligefrem. "Dygtig tøs," sagde jeg til ham og stødte lidt hårdere.

Han var allerede meget liderlig, som en ægte lille tøs skal være. Så jeg gav tegn til en af mine ejede slaver... og tøseslaven så pludselig meget nervøs ud, da han forstod, at der stod en anden slave bag ham. Tøseslaven skiftede ansigtsudtryk, da slaven trængte ind i ham med en stiv pik! Jeg så til, at tøseslaven blev kneppet og så tog jeg butpluggen ud af hans mund og proppede min strapon i munden på ham i stedet for, så jeg kunne kneppe hans mund. Jeg samlede en stor spytklat og sendte den i ansigtet på tøseslaven, mens jeg talte ret hårdt til ham, for at lade ham forstå, at det var alvor nu! Tøseslaven tog godt imod og jeg spyttede i hans mund, hver gang jeg tog dildoen ud af munden på ham et øjeblik. Han fik besked på at tage dildoen dybere ind i munden. Han hostede og et øjeblik troede jeg, han ville kaste op. Men jeg tvang ham til at holde ud. "Tag pikken ordentligt!!", sagde jeg til ham. "Dybere!". Tøseslaven begyndte at nyde og det gav jeg lov til i nogen tid og så gav jeg slaven ordre på at bytte plads med mig, samtidig med at han skulle skifte kondom. Jeg ville have, at tøseslavens mund skulle kneppes af en rigtig pik! Desuden havde jeg lyst til at bruge en større strapon i tøseslavens hul. "Jeg håber, det tøsehul er varmet op nu!," sagde jeg til tøseslaven. Jeg stødte en lidt stor strapon ind i ham med ét ryk, så han forstod, at det virkelig var alvor.

Jeg befalede endnu en af mine slaver at komme til og trak min strapon ud af tøseslaven og lod den nye slave komme til. Han var ivrig og kneppede løs med det samme, sådan som han ved, at jeg forlanger det. Jeg gik hen foran tøseslaven, så jeg kunne se hans ansigt, mens hans mund stadig blev kneppet og mens han nu også fik pik bagfra. Tøseslaven havde det vist hårdt og stønnede, men han var klar og villig, kunne jeg se. Jeg spyttede ham i ansigtet flere gange, mens jeg holdt om pikken, som kneppede hans mund. Så kiggede jeg tøseslaven hårdt og direkte i øjnene, mens jeg tog fat om pikken og trak den ud af tøsemunden. Jeg fastholdt blikket på tøseslaven, mens jeg fjernede kondomet og tøseslaven gispede chokeret og liderligt, da pikken kom i lange sprøjt lige ud i tøseslavens ansigt. Jeg betragtede tøseslaven imens. "Jaaa, sådan!", sagde jeg til ham. "Tøsen er nu godkendt og du har en lang aften foran dig!!"