Kontakt Mistress

 

Mistress træffes Mandage i ulige uger samt hver torsdag - kun mod forudgående aftale !


Sessioner:
Det er til stor hjælp, at slaven enten har skrevet kort om sine ønsker og lyster eller har fremsendt en legeliste, således at Mistress kan forberede seancen, faciliteterne og redskaber forinden. Domicilet har flere forskellige rum. Ønsker du at være i et bestemt rum, så husk at oplyse dette, når vi aftaler din seance. En session varer en time. En fuld session uden afbrydelser kan maks. vare 3 timer. 
Langtidssessions (on/off) varighed er minimum 3 timer og maksimum 6 timer. 

Mød Mistress No.1 

Domicilet er privat og har lokation tæt på gladsaxe trafikplads. Adressen får du når vores aftale er indgået og bekræftet.
Møder finder kun sted efter aftale, da jeg ikke opholder mig i Domicilet i bestemte tidsrum. Du kan derfor ikke ankomme uanmeldt til Domicilet. Du ankommer på det nøjagtigt tidspunkt vi har aftalt, hverken før eller senere accepteres. Det er en god ide at ansøge om en seance i god tid, da der som oftest 1 uges ventetid på at møde Mistress, dog kan du kun booke en aftale 1 måned forinden. Når vi har aftalt at mødes sætter jeg pris på, at du bekræfter vores aftale dagen forinden på min e-mail.

E-mail:

Mistressno1@hotmail.com
Ansøgninger modtages på e-mail. Mails besvares dagligt mandag til torsdag. Jeg svarer altid mine e-mails, men skulle det ske at du ikke har fået svar, er der sket en fejl. Så skriv venligst igen.

Aflysning:
Skulle du mod forventning være nødt til at aflyse, så gør det i god tid, således jeg ikke ankommer forgæves.
Udebliver du fra en aftale uden at give besked, eller aflyser du vores aftaler op til flere gange føler jeg, at min tid bliver spildt og vil derfor takke nej til dine fremtidige henvendelse.