Samtale/Kemimøde

 

Den første gang vi mødes, sætter jeg pris på, at det blot er en samtale. Vi kan jo kalde det et "kemimøde". En sådan samtale er ikke et krav fra min side, men jeg synes, at det skaber den bedste forudsætning for seance.

Ved en fysisk samtale forinden seancen vil jeg se dig an og fortælle lidt om mig selv. Jeg vil spørge ind til dine lyster, fantasier og grænser, samt til dine erfaringer, kendskab og forventninger til legen og selvfølgelig gøre dig opmærksom på mine forventninger til dig. 
Dette møde er med til at sikre, at både du og jeg har en fælles forståelse for legen, samt respekt for hinandens lyster, fantasier og grænser. 
Herefter vil jeg vurdere, om der er potentiale for fremtidig leg til fælles fornøjelser. Såfremt jeg finder slaven spændende, så forventer jeg, at vi mødes igen til en seance i den efterfølgende uge.

Befinder du dig langt væk, eller måske kun er i Danmark et par gange om måneden, så er en samtale/kemimøde forinden muligvis ikke den bedste løsning. I sådanne tilfælde sætter jeg pris på en forudgående mail korrespondance om hver vores lyster, fantasier og grænser.