Events & Visits

 

På Events & Visits er alle velkommen!
Mistress ønsker både at passe på jer og på sig selv. På events og ved almindelige seancer gælder at vores ringeklokker, dørhåndtag og badeværelset bliver sprittet mellem hver besøgende, så her beder vi dig have lidt tålmodighed, da der kan forekomme ventetid. På badeværelset finder du både sprit og engangshandsker, som vi gerne ser at du påfører dig ved ankomst. Mistress benytter sig af  af grundig håndvask, håndsprit og nye plastikhandsker mellem hver enkelt.

Torsdage i ulige uger: har Mistress besøg af Miss Sofie, som er den nyeste Domina i Danmark. Der kan laves aftale om seancer med os begge, evt. inc. slavesammenføring.se video af sofie her

Den sidste torsdag i hver måned afholdes der Langtidsevent
(Med undtagelse af februar, juli og december måned)
Langtidsevent afholdes d. 29. oktober og 26. november med Fru K. Se billede af Fru K Her
På langtidseventet sættes der fokus på Voyeurisme & Ekshibitionisme! Andre slaver kan se og høre dig, når vi udnytter og misbruger dig, måske endda udstiller dig! Selvfølgelig er der mulighed for maske. Langtidsevent handler i høj grad også om fiksering og sanseberøvelse. Slaver ligger bastet, bundet og lænket, overladt til egne fantasier og tanker, indtil Dominaerne ønsker at tage slaven i brug. Der er entre fra kl. 14 og frem til kl. 17. og slaver skal forvente at blive i min. 3 timer. Det er muligt at få en særlig mødetid, således at du ikke støder ind i andre slaver ved din ankomst. Tilmelding kræver depositum! 
På eventet holdes der afstand, min. 2 meter mellem hver slave. Det er et stort sted og du vil ikke være tæt på eller i berøring med andre slaver. Dominaerne benytter sig af grundig håndvask, håndsprit og nye plastikhandsker mellem hver enkelt.

VISITS FYN & JYLLAND:
30. oktober: Ålborg
31. oktober : Esbjerg
1. november: Odense
11. november : Odense 
20. november: Ålborg
21. november : Esbjerg
2. december : Odense
18. december: Ålborg
19. december : Ålborg