Kalender

 

Mistress træffes mandage , torsdage samt fredage


Sexinden
Om sexinden, som er slut 30érne - Høj, slank, blond og smuk ! Lille fast barm og super lange brune stænger.
Sexinden er IKKE at forveksle med en slavetøs, hun ønsker at indtage og bruge dig! ! Er sexinden med i seancerne er der med sikkerhed frække afslutninger efter sexindens lyster. Sexinden er ikke til de lange seancer, som jeg selv nyder, men er gerne med den sidste halve time af en seance - der er også mulighed for kortere seancer med os begge.Frække oliepirringsbondager eller smertefulde frække fikseringer - mulighederne er mange ! Sexinden nyder at du er bastet, bundet, gagget, fikseret - jo mere jo bedre. Du kan kun møde sexinden og Jeg på udvalgte disse dage:
Skriv på mail for mere info eller aftale.

Fre d.8 September: Herlev
      
Ons d.13 September: Slagelse 
Weekend.
13 -15 Oktober: Randers / Hadsten
Ons d. 25 oktober: Slagelse 
Fre d. 17 November: Herlev 

Skriv på mail for mere info eller aftale.

Duodag med Miss Silvia
Sidste Torsdag i hver måned kan du møde Miss Silvia og jeg sammen i seancer. Dette skal altid aftales senest mandagen forinden.

Bliv modellen i mine Film
Danish Femdom afholder filmdag den første mandag i hver måned - ønsker du at være modellen i Mistress' film, så se mere her 
*Husk at du skal være medlem af www.DanishFemdom.com for at medvirke i film. Priser og vilkår for at medvirke findes i medlemsområdet på www.Danishfemdom.com


Visit 2023

16 August : Slagelse 
2 September : Randers / Hadsten
13 sep : Slagelse
13 - 15 Oktober : Randers / Hadsten
25 Oktober : slagelse
25 November: Randers / Hadsten
9 December : Randers / HadstenFerie og fridage 2023:

22 december -7 januar
Bemærk at når jeg er på ferie så modtager jeg ikke emails, forstået således at jeg IKKE modtager dem og derfor ikke kan besvarer dem, heller ikke når jeg kommer hjem fra ferie. Derfor så undlad helt at skrive når jeg er på ferie men vent til jeg er hjemme igen.