Mød Mistress

 

Jeg stiller krav til de slaver, jeg mødes med og søger ikke en-gangs fornøjelser. 
For mig er legen med en tæt relation til slaven den mest interessante. 
Novicer & Film/Foto slaver har jeg også en forkærlighed for,
samt de længere sessions hvor jeg kan gå i dybden og få meget ud af legen.


Jeg henvender mig KUN til de slaver som ønsker :

  • Længere seancer (1.5-3 timer)
  • En fast relation (månedlig seance)
  • Et længere træningsforløb (aftales individuelt) 
  • Slaver som ønsker at medvirke til film og fotos se mere her 
  • Deres første SMoplevelser se mere her
Der kan laves aftaler mandage & torsdage i tidsrummet kl. 12-20. 
For at undgå at du bliver skuffet, så vær ude i god tid når vi aftaler et møde, da jeg er en travl dame. Du betaler naturligvis udgifterne i forbindelse med vores møde, leje af lokale, og udstyr etc. Bemærk at jeg modtager et depositum på 25 % når vi aftaler at mødes, dette bruges til at leje studiet og gives retur hvis du aflyser min 24 timer forinden. Jeg ser gerne at du dagen forinden vores aftale bekræfter på email.

Events og visits.
Når jeg er på visits eller afholder Events, har alle mulighed for at møde mig, også de som IKKE opfylder ovenstående krav.
Se mere om events her 

E-mail:

Mistressno1@hotmail.com

Forespørgsler modtages KUN på e-mail. Mails besvares dagligt mandag til torsdag. Jeg svarer altid mine e-mails, så skulle det ske, at du ikke har fået svar, er der sket en fejl. Så skriv venligst igen.

Lokation: 
Det flotteste S/m studio i DK, beliggende i den centrale del af storkøbenhavn (20 min fra rådhuspladsen) med fri diskret parkering og gode forbindelser til offentlig transport (bus 350S, 168, 165). Tæt på Motorring3 og E47. Præcis adresse får du først når aftalen er indgået og bekræftet af os begge. Hygiejne er en selvfølgelig, både når det gælder udstyr og lokaler. Din seance starter altid med et bad og der er også mulighed for udskyldning.

Den første gang.
Den første gang vi mødes, kan vi mødes til en uforpligtigende samtale.
Vi kan jo kalde det et "kemimøde". Dette møde er med til at sikre, at både du og jeg har en fælles forståelse for legen, samt respekt for hinandens lyster, fantasier og grænser. Herefter vil jeg vurdere, om der er potentiale for fremtidig leg til fælles fornøjelser. Bemærk det koster 250 kr i depositum som du får retur når vi mødes - dukker du ikke op gives dette ikke retur.

Depositum 
Der er mulighed for både mobilepay, paypall, kontooverførsel eller online betaling .