Kære novice

 

Er du novice, nybegynder, grøn og uerfaren? Så kontakt mig gerne. Jeg nyder novicer i høj grad. ;-)

Her er en lille guide, som forhåbentlig besvarer de fleste af dine spørgsmål som uerfaren novice inden dit første møde med Mistress: Først og fremmest ved Mistress, hvornår Hun skal være sød og varm og imødekommende. Jeg er jo ikke interesseret i at skræmme dig væk. Tværtimod. Jeg vil nyde at introducere dig til min verden og mit mål er, at du går herfra en dejlig oplevelse rigere og smilende med fornyet lyst til mere - og helst også gerne lidt klogere på dine egne lyster.

Du er nervøs. Det er helt normalt. Jeg finder det pirrende og spændende og jeg skal nok få dig til at slappe af og nyde det. Jeg mærker hele tiden efter og vurderer, hvor du er, hvem du er og hvad dine lyster er. Bare slap af og vær dig selv. Det gør det også lettere for mig at læse dig og dine signaler. Vis at du har en naturlig respekt og høflighed overfor Mistress.

Du kan muligvis ikke sætte ord på alle dine fantasier og du er forvirret over dine lyster, som raser indeni dig. Det er helt normalt. Mistress har en udpræget evne til at læse dig, din krop, din attitude og dine lyster. Det hele ligger lige under overfladen og jeg har empati og erfaring til at forstå din side af legen i særlig grad, hvis du er novice. Mistress har fokus på dig, dine lyster og dine grænser, men jeg krydrer og blander dem med mine egne lyster, naturligvis. Som slave er du til for mig og det vil du ikke være i tvivl om.

Min fornemste opgave ved at introducere dig for SM er at vise dig, at du er tryg hos Mistress. Det opdager du muligvis først efter seancen, når du fordøjer oplevelsen og mærker efter, hvad der egentlig skete med dig undervejs. ;)

Nej, du behøver ikke knæle. Der er ikke nogen etikette, du absolut skal kunne på forhånd. Men jeg syntes at alle og særdeleshed novicer, bør læse alt det jeg har skrevet på min hjemmeside. ;-) Der står meget om mig, mine lokaler, Dominans og de lege jeg nyder. På den måde får du et godt indblik i hvem jeg er og hvad jeg nyder.

  • Du tiltaler mig som Mistress.
  • Nej, jeg overskrider naturligvis ikke dine grænser.
  • Nej, du får ikke hård pisk, eller pisk i det hele taget, eller andet som du ikke er parat til endnu.
  • Nej, du bliver ikke udsat for smerte, som du ikke er parat til endnu.
  • Nej, du bliver ikke ydmyget i en grad, som du ikke er villig til endnu.
  • Nej, du møder ikke andre slaver.
  • Nej, din seance kan ikke planlægges og aftales i detaljer på forhånd.
  • Nej, der er ingen andre end Mistress, som åbner døren og byder dig velkommen.

Mistress er en usædvanlig indlevende og særdeles kompetent Domina, som får slaver til at ville mere. Det gælder særligt for novicer. Derfor udsætter jeg dig ikke for ting og oplevelser, med mindre jeg er sikker på, at du selv ønsker det her og nu. Slaven vil dog blive overrasket over, hvor mange lyster Mistress kan læse ud fra slavens reaktioner og kropssprog. Du vil lære at stole på din Mistress og være tryg. Mistress vil pirre dig og få lysterne frem i dig og jeg spotter det straks og forfølger dine lyster instinktivt, når jeg oplever, at du vil mere i en bestemt retning. Men Mistress passer altid på dig og jeg lader aldrig mine egne lyster styre mine seancer med novicer.

Et godt råd til novicen: Selv om du har en lang liste af lyster i dig, så er det ikke klogt at afprøve dem alle på én gang. Dine fantasier vil det, men du skal have både hovedet og kroppen med dig, for at gå herfra med et smil, dejlig tilfreds og brugt. Du kan måske nævne en hel stribe af lyster og fantasier for Mistress, som du ønsker at udforske. Men jeg vil helt sikkert vælge at fokusere på nogle få udvalgte lyster, som viser sig at være passende lige netop for dig. Slaven skal have overskud til at nyde den behandling og det misbrug, som Mistress udsætter ham for. Rom bliver ikke bygget på en dag, siger man og det gør slaver heller ikke. Mistress starter lidt forsigtigt og bygger dig langsomt op, en af de mange fantastiske ting ved Novicer er jo netop at Mistress fra start af kan forme dem.