NO GO

 

At være dominerende er ikke et rollespil for mig - Det er min seksualitet. Det er vigtigt for mig, at vi også leger inden for mine fantasier, lyster og ikke mindst grænser. Vores kommunikation og kemi er ligeledes vigtig for mig. Derfor skal du forberede dig på, at jeg stiller krav til de slaver jeg leger med og at jeg aldrig går på kompromis med mine grænser - ej heller tager jeg let på det hvis du forsøger at "overtale" mig til at slække på mine krav eller overskride mine grænser!! 
Jeg er ikke berøringsvenlig og slavers hænder hører ikke til på Mistress´ krop.

MINE GRÆNSER:

  • Jeg tilbyder ingen former for seksuel kontakt og jeg er ikke "berøringsvenlig". 
  • Det er på ingen måde muligt at være 24/7 slave eller indgå som en del af Mistress' private liv. 
  • Du skal være over 21 år for at møde mig.
  • Seancer som er forbundet med fantasier om familierelationer, børn eller unge under 21 år.
  • Seancer som er forbundet med dyr eller fantasier om dyr.
  • Seancer med par eller piger.
  • Jeg tilbyder ikke online, skype, tlf eller webcam seancer.
  • Seancer hvori ekstrem bizar indgår såsom opkast, lort, sved, snot, prutter, bøvser.
  • Mistress tilbyder ikke offentlige SM lege og mødes ikke med dig andre steder end i Domicilet. 
  • Mistress tilbyder nogen former for Findomme - blackmail - økonomisk dominans.

 

Der er få ting Mistress' kompetencer og/eller interesser ikke rækker til, herunder avanceret sygepleje og Japansk bondage, kildeseancer og avanceret rebbondage.

Grundet en skade i skulderen, så ønsker jeg ikke seancer, hvor der indgår brydning/wrestling. Heller ikke Post-orgasm torture sessions (tvangsmalkning over længere tid). Desværre så kan spanking seancer kun være af en times varighed.

I seancer med mig kan du ikke komme på besøg og sammensætte din "menu". Jeg kan ikke være på en bestemt måde, gøre ting i en bestemt rækkefølge, sige bestemte ting etc. Jeg er Dominerende - ikke skuespillerinde! Jeg accepterer ikke brugsvejledninger, videoer, manuskripter eller anden form for "spiseseddel" på Dominans, men leger selvfølgelig altid inden for de aftalte grænser. 

Jeg bruger ikke et "stopord" i seancer. Dette har ganske enkelt aldrig været nødvendigt, da jeg på ingen måde er sadist og desuden, i en seance hvor du blot kan sige et ord og så stopper legen - tænder mig slet ikke!

Jeg sætter stor ære i at værne om både dit og mit private liv.
Det er ingen hemmelighed, at jeg er Domina, men jeg ønsker at tage hensyn til min omgangskreds. Vær derfor diskret såfremt vi skulle støde på hinanden i den virkelige verden. Såfremt du omtaler mig, undlad da venligst at videregive detaljer om mit privatliv. Diskretion gælder naturligvis begge veje.