Legeliste ordbog

 

Det er ikke alle emner af BDSM, som du finder på legelisten. Så skulle du lyste noget, som du ikke kan finde, så er du meget velkommen til at skrive dette i kommentarfeltet. Mistress besvarer ikke legelister, så undlad at stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Her har jeg forsøgt at skrive lidt om de forskellige emner, du finder i på min legeliste. 

 

Underkastelse: Anderkendelse af Mistress' magt. At underkaste sig betyder, at du accepterer med både krop og sind, at Mistress har magten og det absolutte overtag. Man kan sige, at det er den mentale del af BDSM og den del som nok optager Mistress allermest. Denne del af dominansen er en kunst at mestre, fordi det er en følelse, der skal kunne frembringes i hver enkelt slave. Det kræver meget tid, tålmodighed og opfindsomhed.

Ydmygelse: Ydmygelse er at få slaven til at føle sig degraderet og nedværdiget, dog uden at føle sig latterliggjort. Det kan være ord eller ordrer, som Mistress beordrer dig til at udføre eller noget Mistress bruger dig til. Hvad ydmygelse er, er meget individuelt. Hvad der opleves som ydmygende for den ene, opleves muligvis ikke som en ydmygelse for en anden. Derfor, hvis du sætter kryds i dette felt, så skriv gerne lidt om hvad du finder ydmygende.

Smerte: Balancen mellem smerte og liderlighed er en underlig størrelse. For nogen skal smerten bygges langsomt op, mens andre nyder "lige på og hårdt". Der er ingen opskrift. Det er noget vi to må finde frem til. En balance som er unik for netop os to. Når kroppen påføres smerte, producerer hjernen endorfiner til at hjælpe med at administrere smerterne. Endorfiner kan give en rus, som kan forårsage en glad stemning, svimlende følelse eller en svævende fornemmelse. Kroppen producerer også Adrenalin som reaktion på, at den opfatter sig selv som værende under angreb og nogle mennesker nyder følelsen af ​​et Adrenalinsus (svarende til, hvorfor nogle mennesker nyder ekstreme sportsgrene, såsom faldskærmsspring).

Opdragelse:  Mistress lærer slaven om "slave takt og tone". Altså en ændring af slavens opførsel således, at slavens adfærd behager Mistress. Det kan f.eks. være instruktion i, at slaven skal følge et regelsæt, den dominerende har udvalgt, Mistress lærer slaven, hvordan han bør tale, tænke og reagere på en behagende måde for Mistress. Slaven derimod, får behag ved at kunne gøre Mistress tilfreds. 

Pirringsbondage: Du bindes stående eller liggende i et "x".

Let fiksering: Du bindes i forskellige positioner, som er behagelige.

Totalfiksering: Du bindes i positioner, hvor du ikke kan røre dig. Hertil kan brugesredskaber som cellofan, kæder, læderremme, spændetrøjer, slaveharness, hejseværk m.m.

Torturfiksering: Du bindes i forskellige positioner, som er ubehagelige og smertefulde.

Langtidsfiksering: Du efterlades fikseret i en ukendt rum tid. Dette kan sagtens indgå som del af en seance, men bruges ofte i det jeg kalder for en er langtidsseance. Her vil du være fikseret i længere tid og overladt til egne fantasier og tanker, da Mistress vil ikke være tilstede hele tiden. Langtidsseancer er af min. 2 timers varighed.

Spanking: Glem alt om de hardcore scener du har set, hvor ballerne flækker og blodet løber. Det er faktisk ikke nemt at slå hul og kræver de helt rette slåredskaber. Spanking kan være den mest delikate, elegante og kælne leg, men kan også være kontant eller brutal og meget smertefuld. Alt sammen kommer an på den, som styrer pisken. Mistress har mange forskellige typer af slagredskaber og kan mange slagteknikker: opvarmningsslag, kæleslag, svirpslaget, det dybe slag og pressionsslag. Ingen slaver er ens. Så også her, som i så mange andre sammenhænge med BDSM, er legen unik for os to. Du kan også opleve, at du en dag kan tåle meget og en anden ganske lidt. Der er mange faktorer som spiller ind, blandt andet næring, stress og søvn. Man skal derfor være meget fintfølende når man, som Jeg, står for enden af pisken. Da Mistress har en skulderskade, er det desværre ikke muligt at spanking sessions kan vare over en time.

Stearin: Varm voks gør huden ekstra følsom og det kan Mistress bruge med fordel i legen. Der findes massage stearinlys, som ikke bliver rigtig varme, men Mistress bruger altid rigtig glohed stearin. Hvor varmt det føles, kommer dog an på, hvor tæt på huden lyset er.

Klemmer: Mistress har mange forskellige slags klemmer. Både hårde og bløde, træ, plast og af metal. Når klemmen har siddet på i et stykke tid, så er huden endnu mere følsom.

Anal: Et af de mest effektive stimuleringspunkter sidder i bagdelen. Det er følsomme nerveender i anus og prostata som stimuleres. Der er mulighed for dybe prostata orgasmer, men dette kræver øvelse og for manges vedkommende, at man kender hinanden rigtig godt. Uanset om vi leger med de små strapons eller de store buttplugs, måske endda fist, så vil slaven mærke nydelse, såfremt de opvarmes korrekt. Netop dette er en kunst som Mistress mestrer. Desuden ligger hele scenariet op til en udforskning af både seksuel identitet og status. En leg Mistress elsker at overdrive. Mistress' arsenal af dildoer og butplugs er enormt. Det skal opleves. Mistress har også en kneppemaskine.

Golden Shower: Er leg med Mistress' urin. Mistress kan gøre det for at understrege den overlegne magt, som del af en ydmygelse eller som en pirrende leg, hvor små bitte dråber rammer slavens krop eller mund i små portioner. For nogen slaver er Mistress' gyldne dråber en belønning.

Ekshibitionisme:  At kunne lide at andre ser på én (fremvist) i seksuelle situationer, dog uden at indbyde til eller have hensigt om nærmere kontakt.

Voyeurisme: At kunne lide at se på andre i seksuelle situationer, f.eks. tvunget til at se på, dog uden at indbyde til eller have hensigt om nærmere kontakt.

Udstillet: Du vil blive udstillet, f.eks. i et bur hvor du kan risikere at andre slaver skal passere og derved kan se dig.

Slavesammenføring: Mistress lokker, tvinger eller ydmyger dig til at give eller modtage seksuel tilfredsstillelse til/fra en anden slave. Nogle tror fejlagtigt, at det har noget med homoseksualitet at gøre, men sandheden er, at langt de fleste slaver, som ønsker sammenføring, er meget hetroseksuelle og netop derfor er det ekstra ydmygende, at blive tvunget til at være seksuelt sammen med eget køn. At være passiv betyder, at du modtager. Aktiv betyder, at du giver/yder.

Blindfold: At få bind for øjnene, så du ikke kan se. Det kan både opleves som en straf, men som oftest som en pirrende del af seancen. Dette vil aldrig ske gennem en hel seance (medmindre dette er et ønske) men i kortere perioder.

Brugsgenstand: Mistress behandler dig som møbel, alt fra fodskammel, askebæger til lysestage. 
Mistress' fantasi er stor.

CBT: Står for cock ball torture. Der er mange niveauer for cock and ball torture. Selvom det lyder slemt, behøver det ikke være det. Det kan være små slag med hånden på skaftet af pikken. Slag og spark i skridtet eller pisk over pikhovedet. Så hvis du sætter kryds i dette felt, så skriv gerne hvilket niveau, du vil lege med dette emne på.

El stimulering: Mistress stimulerer nerverne ved hjælp af elektriske impulser. Hertil bruges forskellige typer af legetøj, som kan være dildoer, buttplugs, klemmer, penisringe m.v. Elektro-sex apparater har traditionelt været brugt til terapeutisk smertebehandling og fysioterapi og er bløde impulser, som bedst kan beskrives som prikkende eller pulserende. Legetøj/redskaber til el stimulans er udstyret med flere separat styrede kanaler, der tilbyder muligheden for at justere impuls individuelt efter enhver smag. Stimulation kan varieres fra blid/blød i intensivitet hele vejen til stærk/smertefuld.

Det kan derfor anvendes til hardcore smerte leg, lige såvel som til skånsom nydelse.            

Worship: Slaven skal tilbede Mistress. Det kan være alt fra en beklædningsgenstand som tilbedes, til Mistress' lækre fødder eller perfekte bagdel.

Fodfetish: Fodfetish er fascination af fødder. Det kan være Mistress' bare fødder, fødder i strømper, stiletter eller støvler. Nogle vil gerne slikke eller mærke fødderne på deres krop, mens andre gerne vil give fodmassage eller dufte Mistress' sko/stiletter.

Foto: Mistress tager fotos af din seance. Se mere her

Halsbånd: Ingen slave færdes i Mistress' domicil uden halsbånd. Så vil du ikke knæle og have halsbånd på og derfor ikke har sat kryds ved dette, så behøver du ikke sende legelisten, men istedet opsøge en anden domina.

Lodder: Lodder bruges, så slaven mærker følesen af klemmer eller strækket i f.eks. nosserne bedre. Der kan sættes lodder i stort set hele kroppen ved hjælp af klemmer, så der er mulighed for lodder i feks. brystvorter, tunge, pik, ryg, baller. Mistress har fra helt bitte små lodder og helt op til 12 kg

Lussinger: Mistress nyder at uddele lussinger. Det er en perfekt måde at demonstrere min magt på.

Maskering: Maskering kan gøres af mange årsager. Nogle nyder på den måde at gemme deres identitet og har på derved lidt lettere ved at kaste sig ud i grænseoverskridende lege. Andre nyder følelsen af den indelukkede fornemmelse og dét at blive "dressed up" som slave. Masker bruges selvfølgelig også i situationer, hvor flere slaver er tilstede i samme lokale og skal anonymiseres. Desuden fås masker med forskellige funktioner, f.eks. med gags, mundåbner eller blindfold, som nogen vil føle ekstra ophidsende.

Mouthgag: Også kendt som mundknebel. Denne bruges til at få slaven til at tie stille, da det er utroligt svært at tale med sådan en i munden. På den måde fratager Mistress så slaven taleevnen. Mange oplever ubehag og endda panik ved at ligge ned på ryggen med en gag i munden og derfor gør Mistress ikke dette. Så hvis det er noget, du kan udsættes for eller måske ønsker, så skriv det gerne i kommentarfeltet.

Nåle: Det handler om, at når huden penetreres af nålen/kanylen, så udløser kroppen hormoner, såsom endorfiner og Adrenalin. For nogle giver nålene, når de sidder i huden, en sitrende fornemmelse og huden bliver ekstra følsom, mens det for andre er oplevelsen af smerten, når nålen penetrerer huden, som er givende.

Opbinding af pik og nosser: At binde en snor stramt om pikken gør, at blodtilførelsen stopper og derved bliver pikken hård. Det kan, alt afhængigt af hvor stramt der bindes, både føles som en pirrende summen eller smertefuld dunken.

Spermlege: Mistress lader slavens præsæd eller sperm indgå i legen.

Spyt: At spytte på slaven tiltaler Mistress meget. Det er ikke det mindste forbundet med smerte, men alligevel demonstrerer det magtfordelingen. 

Trampling: Mistress træder på din krop og langt de fleste vil opnå en følelse af underkastelse på denne måde. Det gøres ofte med stilletter eller støvler, men Mistress kan også vælge at lade slaven mærke sin fulde vægt på bare tæer. 

Urinrørsstimulans: Er at udvide urinrøret. Urinrøret er det sted på menneskekroppen, der er omgivet af allerflest følsomme nerver, så det kan både være pirrende, men det gør en smule ondt på langt de fleste.

Feminisering: Også kaldet sissy eller TV. At blive iklædt tøsetøj, måske endda høje hæle og læbestift. I Domicilet findes et rum kun til dette formål.
Den rigtige garderobe til din feminisering er nemlig et meget vigtigt aspekt af din transformation, således at Mistress kan få mest muligt ud af slaven/tøsen. 
Udover et stort antikt sminkebord, er der er fyldt med trusser, bh'er, strømper, kjoler, corsager, sko, støvler, masker, silikoneindlæg, parykker og meget mere. Selvfølgelig i alle former, farver og størrelser.

Fangeskab: Mistress har en fangecelle, som er meget autentisk. Fangecellen er videoovervåget. Der er en panikknap, som går direkte til fangevogteren/ne og ikke nok med det, så kan fangen modtage ordrer gennem højtaler. Der er en briks, som kan slås op og ned alt efter fangevogterens lune og behov. Denne fangecelle er lavet således, at skulle der opstå en nødsituation, f.eks. ved overnatning i cellen, så er der mulighed for at komme ud ved at smadre glasset på nødåbningen. Selvfølgelig er der rig mulighed for fastgørelse i cellen. Mistress nyder slaver, som hun kan sætte i cellen. Det kan enten være i starten, midten eller slutningen af seancen.

Cutting: At skære i slaven. Det kan både være en leg med knive eller skalpel. Som ved megen anden smertepåførelse udløser kroppen hormoner, såsom endorfiner og Adrenalin.

Branding: At brændemærke slaven. Dette kan være med brændejern, opvarmede nåle eller cigaretter.  Som ved megen anden smertepåførelse udløser kroppen hormoner, såsom endorfiner og Adrenalin. For nogle slaver er der tale om, at de nyder blivende mærker, som f.eks. disse og med stolthed bærer de deres dominas mærke og derved symbolet på deres underkastelse eller status som slave.

Kyskhed: Mistress har kyskhedsbælter i mange udgaver: plastik, bælter, metal, med sounds, med pikke eller strøm i. Disse bruges i seancer. Ønsker slaven at underkaste sig Mistress magt og bærer bæltet i en længere periode, skal slaven medbringe/indkøbe sit eget til formålet.